menu

Wat kun je bij ons doen?

Is het nu alweer koffietijd?

Het seizoen bepaalt wat we kunnen doen op de boerderij. In de zomer doe je andere dingen dan in de winter. In het warme zonnetje plukken we lekkere aardbeien en op een koude winterdag worden we warm van het snoeien en zagen. Er zijn veel dingen te doen en natuurlijk past niet alles bij je. We kijken samen; wat vind je leuk en waar kun je wat leren.

Werken in de tuin en de kas

We hebben een grote moestuin en een mooie glazen kas. We kweken groente en planten. Je kunt een eigen stukje tuin krijgen als je dat leuk vindt.

Werken met de dieren

We hebben kippen, geiten, paarden en varkens. Ze willen allemaal graag een schone stal en lekker eten! In de winter worden de lammeren geboren, die geven we warme melk uit een flesje.

Werken in het onderhoud

Op een boerderij moet alles netjes gehouden worden. Dat betekent; snoeien en zagen, schilderen, vegen, repareren.

Werken in de kantine

We hebben een grote kantine en keuken. We zorgen goed voor alle harde werkers; we maken koffie met iets lekkers erbij. We vieren de jaarfeesten en maken dan taarten, brood en soep. We organiseren uitjes en zetten berichtjes op de nieuwspagina of op Facebook.

Werken in de winkel

We verkopen de groente van de boerderij en van onze buren. Ook onze eigen gemaakte jams en de eieren van onze kippen staan in de winkel. We wegen de groente af, houden de winkel schoon en doen de administratie.

Search